REVIEWS

Kasia is een mooie, grappige, getalenteerde en magische vrouw. Ze heeft een heel treffend zielsportret voor mij gemaakt. Zo bijzonder hoe ze kan invoelen op wat er speelt in mijn leven en nieuw licht kan schijnen op mijn issues. In de creatieve workshops heeft ze mij over de drempel geholpen om zelf te gaan creƫren.
Veroni
Kasia's schilderijen en boodschappen stromen met de waarheid van het hart, ze kloppen met een vonk ven het leven, brengen leven in beweging, ze ademen met ongelooflijke schoonheid.
ESTERA
Kasia's reading van een tekening van mijn dochter verraste mij enorm, omdat alles tot in de kleinste details 100% klopte. De analyse van de tekening van mijn dochter maakte het werk van de psychotherapeut die met mijn dochter werkte veel gemakkelijker. Ik ben van mening dat iedereen contact moet opnemen met Kasia
Jannette
Ik heb deelgenomen aan de creatieve workshops bij Kasia. Met veel vertrouwen en oog en oor voor elkaar zijn we de uitdagingen aangegaan en hebben ons kunnen uiten wat er onbewust in ons leeft. Een ware verrijking waren deze weken voor mijzelf en met elkaar. Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen - jouw verhaal ontstaat vanzelf.
Marie-jose
Scroll naar boven