workshops

Heb je het gevoel dat je iets graag zou willen doen, maar je weet niet wat? Voel je een verlangen naar het samen zijn met andere vrouwen? Heb je altijd al willen schilderen of creëren, maar heb je geen tijd of geen idee hoe je moet beginnen? Dan zijn mijn workshops perfect voor jou! Mijn workshops kunnen ook prima als eendaagse workshop georganiseerd worden.

ONTMOET DE VERSCHILLENDE VROUWEN IN JE

Ontmoet de verschillende vrouwen in jezelf  en beleef samen met ons (Annette en Kasia )4 verdiepende ochtenden met andere vrouwen in een klein intiem groepje. Haal het meisje, de jonge vrouw, de b(l)oeiende vrouw en de wijze vrouw in jezelf naar boven. Wat hebben zij te vertellen?  We gaan intuïtief uitbeelden wat we voelend ervaren wanneer we met elk van hen contact maken. 

*  Vr 17 mei – thema ‘Het meisje in jou’
*  Vr 24 mei – thema ‘De jonge vrouw in jou’
*  Vr 31 mei – thema ‘De b(l)oeiende vrouw in jou’
*  Vr  7 juni – thema ‘De wijze vrouw in jou’

Waar: Liliart, Heereweg 331, Lisse
Tijd: 09.30-12.15 uur
Data: vrijdagochtend  17, 24, 31 mei en 7 juni
Bijdrage: € 180,- incl. materiaal, koffie/thee/lekkers  

Voor deze workshops zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Als u vragen heeft over soortgelijke workshops, kunt u met mij contact opnemen per mail: info@liliart.nl

open je hart!

Samen met Ramona Nederstigt, ( intuïtief life-coach, ademcoach en energetische healer ), organiseer ik Creatieve Vrouwen Cirkel. In drie mooie avonden nemen we je mee op een creatieve reis naar je hart. 

  • Elke avond een ander thema
  • Creatieve opdrachten
  • Ademwerk en meditatie

Wanneer: 3, 17, 24 juni 2024

Tijd: 19:00 – 20:30

Waar: Studio Liliart, Heereweg 331

Doe je mee? info@liliart.nl

5-DAAGSE RETREAT bELEEF DE EENVOUD IN POLEN

In mijn geboorteland Polen vieren mensen op sommige plaatsen nog steeds de eenvoud van het leven. Het inspireert ons om een heerlijke vijfdaagse all-in retraite te organiseren in een pittoresk dorpje in het zuiden van Polen.Deze dagen kun je genieten van een gevarieerd programma met voldoende rustmomenten voor jezelf. Dit samen met andere leuke vrouwen in een fijne ongedwongen sfeer. 

Wat gaan we beleven?Paddestoelen of bessen in het bos plukken/Workshop Glas schilderen/Dorpje bezoeken met oude originele huizen/Genieten van Poolse lekkernijen en gerechten/Jezelf onderdompelen in natuurlijk warm mineraalrijk bronwater/Wandelen in puur natuur/Samen koken en eten/Ontspannen bij een gezellig kampvuur/Ontdekken tijdens onze eigen creatieve workshops/Heerlijk eten in authentieke eettentjes/In stilte zijn

Waar: Polen
Wanneer: wo 11 t/m zo 15 sep
Bijdrage: € 750,- all-in

Deze retrait zit inmiddels al vol. Wil je weten wanneer we weer naar Polen gaan?Stel de vraag gerust via mail info@liliart.nl

omarm je innerlijk vrouw

Wil jij je vrijer voelen in je vrouw-zijn? Jezelf als vrouw koesteren en respecteren? Je kwetsbaarheid en zachtheid omarmen? 

In 4 ochtenden verbind je je op creatieve wijze (schilderen/tekenen/krijten/kleien) met je eigen vrouwelijke energie. Je ontdekt welke energie nog geblokkeerd is en hoe je deze vrij kunt geven. Je leert vertrouwen op je eigen intuïtie en wijsheid, ook in het niet-weten. 

Thema’s waar we mee werken: OPEN, OVERGAVE, ONBEVANGEN, ONTVANKELIJK                                                               

WAAR: Liliart(Heereweg 331, Lisse)
Tijd: 09.30-12.15 uur
Data: vrijdagochtend  6 en 20 sep, 4 en 11 okt
Bijdrage: € 180,- incl. materiaal, koffie/thee/lekkers

Reserveren kan ook per mail: info@liliart.nl

Wist je dat ik dergelijke workshops ook bij jou thuis kan geven? Denk hierbij aan een verjaardagsfeestje, een vrijgezellenfeest, een leuk dagje met vriendinnen of een teambuilding met je medewerkers/collega’s. Schrijf mij gerust en samen organiseren we de perfecte activiteiten voor jouw groep.

op zoek naar iets anders met hart en ziel?

Soulart
SOUL ART
ZAKELIJK
ILLUSTRATIE
WORKSHOPS
DIGITAAL
LOGO

CONTACT

Liliart

Kasia van der Wiel – Stasiak

info@liliart.nl

06 – 30 659 654

Heereweg 331, Lisse

Scroll naar boven